Lyt til uddrag
Lyt

CELLEN

Hæsblæsende thriller indlæst af Dan Schlosser
"Gå ikke glip af denne eminente thriller i højt tempo; men pas på: hvide varevogne og mænd i TDC-kedeldragter bliver aldrig det samme igen." Dagbladenes Bureau.
Cellen er en hårrejsende og anmelderrost thriller om den unge Masoud, der er med i en islamistisk terrorgruppe, som vil sprænge en bombe på Nørreport i København.
Muhamedtegninger og utilpassede unge, islamister er en sprængfarlig cocktail. Det må PET-vicepolitikommisær Thomas Svensson erkende, da han kommer på sporet af en terrorgruppe, der styret af kyniske bagmænd, planlægger at sprænge en ”beskidt” bombe et meget trafikeret sted i København med hundredevis af døde som mål.
Da en af de unge terrorister fortryder og prøver at slippe ud af terrorgruppen spidser tingene til, og et kapløb med tiden begynder. Kan Thomas afsløre de skruppelløse bagmænd og stoppe de fanatiske unge islamister? Og kan han være helt sikker på, hvem der er de gode og de onde i det spegede spil om terror på dansk jord?
"Med CELLEN har NIS JAKOB begået endnu en tæt, velskrevet og intens thriller." "Særdeles god thriller. "***** Frederiksborg Amtsavis.


"Cellen er intens spændende og underholdende. Og lægger desuden op til en interessant debat. Både om fiktionen egentlig er så langt fra virkeligheden, men også om en lang række principielle spørgsmål - bl.a. om terrorens væsen og vores måde som samfund at bekæmpe den på” PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen om CELLEN. 


"Meget fin spændingsroman med stof til eftertanke." Litteratursiden.dk. 


" Vi får et nuanceret indblik i terroristernes tankesæt, PETs arbejdsmetoder samt i de etiske dilemmaer og politiske dagsordener, der knytter sig til opklaringsarbejdet. Bogens personer er så troværdige og levende, at man som læser næsten forventer at møde dem på et gadehjørne. »Cellen« er særdeles godt skrevet og er så intenst spændende, at man nødig lægger den fra sig.

" Dagbladenes bureau. 


"Spændstig afvikling af et kompliceret plot." POLITIKEN.
93,75  DKK
Lydbog
 
UdgaveCellen indtalt af Dan Schlosser
Trykt sideantal
Udgivelsesdato24 mar. 2022
Udgivet afBillige ebøger
Sprogdan
ISBN lydbog9788793660328