BUSINESS-PLANNER

Nå dine mål

Business Planner er en flot, indbundet bog til dig, som er iværksætter, driver selvstændig virksomhed eller er leder. Den indeholder redskaber og metoder til at ideudvikle, sætte mål og planlægge. Business Planner er både en bog, du kan bruge til at sætte mål, en kalender og en hjælper til at organisere hverdagen i din virksomhed.  

Bogen er skabt af iværksættere til dig som driver en mindre selvstændig virksomhed – uanset branche. Den er let at bruge og skaber rum for udvikling og målsætning i en travl hverdag.  


Få viden - Sæt mål - Læg planer

Vi husker vores mål i længere tid, når vi visualiserer dem på skrift. Når vi skriver vores tanker ned, skaber det plads og ro til at arbejde med vores mål. Business Planner bygger på de tre principper for kreativ tænkning: Skriv i hånden, visualiser, reflekter.  

Business Planner er en brugsbog, du kan skrive i og tage med dig i din hverdag. Bogen giver et overblik over dine mål i din virksomhed. Den gælder for 6 måneder ad gangen, og du vælger selv hvilken måned, du vil begynde. Hver måned er delt op i ugeplaner med mulighed for at nedskrive aftaler og mål. Efter hver uge og hver måned er der en afsluttende refleksion over målene, der er nået.

I første del af bogen får du redskaber til at sætte dig mål. I sidste del af bogen får du en udateret måneds- og ugekalender.

Bogen er indbundet, og smukt illustreret med flotte mønstre designet af kunstner Ib Buch fra 1960’erne.

345,62  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal299
Udgivelsesdato01 nov. 2018
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797079300