Læs uddrag
Læs

Blodrødt tidevand

Rangerne er vendt tilbage fra forhistorisk tid blot for at konstatere, at de er endt et endnu farligere sted – nutiden.    
At være på flugt koster penge. At være på flugt fra verdens rigeste mand koster millioner.   
Fra en længe glemt hule i Nevadas ørken til oldtidens pirathærgede have søger Rangerne efter en gemt skat. Nok engang må de tidsrejsende sande, at historien ikke altid er, hvad den giver sig ud for at være, og at fremtiden altid er usikker.

Uddrag af bogen
”Så det her er din skatteø,” sagde Boats. ”Det ser ud til, at der har været nogen her før dig.” Han havde ret. Der var tegn på en nylig udgravning over hele stranden. Selv vinden og tidevandet havde ikke slette alle hullerne, der var gravet, og bunkerne af sand, der dannede prikker på stranden. Der var rustne skovle efterladt af skuffede lykkejægere. Jimbo fandt en metaldetektor med et bøjet skaft liggende i noget søgræs. 
”Det her anses som værende det mest sandsynlige sted, at det fønikiske mandskab gemte deres godter,” sagde Caroline. ”Det er ude af synsvidde fra havet, og klippetoppen gør det til et godt landmærke. Det andet populære sted er en stenvarde lidt længere inde på øen. Det er blevet gravet på igen og igen i århundreder. Jeg tror, den stammer fra tiden efter, at fønikiernes kom hertil.” ”En varde? Det er ligesom en grav, ikke?” sagde Dwayne.         

Om forfatteren 
Chuck Dixon (f. 1954) er tegneserieforfatter, der er mest kendt for sit arbejde med superhelte hos forlagene Marvel og DC, hvor han står bag karakterer som The Punisher, Batman, Nightwing og Robin i 1990’erne og de tidlige nuller. Han er tillige New York Times-bestsellerforfatter. Blodrødt tidevand er andet bind i hans science fiction-serie Dårlige tider. Tidligere på året er udkommet Kannibalguld.
187,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal510
Udgivelsesdato19 apr. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772375892
ISBN epub9788772377742