Blackjack

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
58,80  DKK
Frants Hjejle er i problemer. Han er blevet afskediget fra politiet og har spillet sin formue op.

Da han møder den fascinerende Cecilie, føler han, at han har vundet den store gevinst, og han giver sig straks fuldstændig hen til hende. Men da hun brat afbryder forholdet, falder Hjejle tilbage i sin gamle tilstand og søger tilflugt ved blackjack-bordet.

Et mystisk dødsfald bringer ham ud af trancen og på sporet af en lyssky loge, og det går op for ham, at Cecilie ikke alene har spillet hans følelser et puds, men også er dybt involveret i sagen.

Dette er den femte bog i serien om detektiven Frants Hjejle og tillige en fortsættelse af "Mord i Rio" med Frederik Jersild i hovedrollen. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

"Dansk krimiserie i den mere hårdkogte stil (...) Tonen er tør, distanceret ironisk, og der er i det hele taget noget noir over den usentimentale serie med dens gennemgående og ikke udpræget sympativækkende persongalleri." (Lektørudtalelse, DBC)

Jan Thiele, dansk forfatter, født 1957. Har udover bøgerne i Hjejle-serien udgivet krimierne "Mord i Rio" og "Falddato" samt romanen "Luftindånderne". Jan Thiele (f. 1957) er en dansk forfatter. Udover Hjejle-serien har han udgivet krimien Mord i Rio og romanen Luftindånderne.
Udgave
Trykt sideantal188 Sider
Udgivelsesdato25 okt. 2019
Udgivet afRosenkilde
Sprogdan
ISBN epub9788771286113
ISBN lydbog9788771746730
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu