Bæredygtig ledelse

ESG som den nye ABC for ledelser og bestyrelser

At forstå og arbejde strategisk med bæredygtighed og ESG – environmental, social, governance – er en af de vigtigste opga­ver for ledelser og bestyrelser i de kommende år. En bæredygtig forretningsmodel er forudsætningen for at kunne tiltrække talent, få adgang til investorer og grøn finansiering og være en relevant leverandør eller partner.

  • Men hvad er bæredygtighed og ESG egentlig, og hvordan arbejder man strategisk med det?
  • Hvordan bliver din virksomhed klima­neutral, hvordan kan digitalisering blive en løftestang, og hvordan lykkes I med diversitet?
  • Hvilke nye krav stiller investorer og banker, og hvilke stilles der til rapportering?
  • Hvilken rolle spiller ledelse og bestyrelse?

Det er blot nogle af de mange spørgsmål, du får svar på i Bæredygtig ledelse. ESG som den nye ABC for ledelser og bestyrelser.

Bestyrelsesformænd, topledere og eksperter bidrager mederfaringer og praktiske eksempler på, hvordan den nye ledelses­opgave kan gribes an, og viser vej til succes med de nye grønne bundlinjer. Mød bl.a. Mads Nipper, Vagn Sørensen, Jens Bjerg Sørensen, Lars Rasmussen, Bodil Nordestgaard Ismiris, Jacob Aarup-Andersen, Bo Foged, Jukka Pertola, Niels Dengsø Jensen, Bo Rygaard, Jan Johan Kühl, Dorte Eckhoff, Bjarne Moltke Hansen og Eva Berneke.
349,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal304
Udgivelsesdato09 jun. 2022
Udgivet afExpon Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797388204