Om forfatteren

Sandra Marton (born June 30, 19?? in the United States) is a best-selling American author of over 86 romance novels in Harlequin Enterprises Ltd since 1985. In 2012, she began writing self-published novels. Six titles are currently available: "The Prince of Pleasure," "Emily: Sex & Sensibility," "Jaimie: Fire & Ice," "Lissa: "Sugar & Spice," "The Gift," and "On the Wilde Side."

Læs uddrag
Læs

Altid hos dig/Ægteskab på afveje/Den uskyldige pige

Altid hos dig

Serena Stevens har fået sit drømmejob, hun arbejder i et af Sydneys mest anerkendte pr-bureauer og har lige fået en af bureauets største kunder i hus – vejen til karrierestigen er klar.
Men så møder hun sin chef, en af Australiens rigeste og mest indflydelsesrige mænd, David Miles og straks bliver alting kompliceret. Hvor smart er det at indlede et forhold med chefen?Ægteskab på afveje

Den græske industrimagnat Leandros Petronades giftede sig med Isobel efter en heftig affære. Men efter et år gik ægteskabet i stykker. Tre år senere vil Leandros have skilsmissen formaliseret. Han har fundet en ærbar græsk pige, som vil være en passende partner for ham, den diametrale modsætning til Isobel, som får gnisterne til at fyge overalt, hvor hun viser sig. Men da Leandros genser Isobel, får han et chok: Deres altfortærende lidenskab er stærkere end nogensinde! Han ændrer planer og er indstillet på at tæmme sin stædige kone med alle midler!Den uskyldige pige

Fyrst Lucas Reyes er vred. Hans bedstefar tvinger ham til at gifte sig med den ludfattige Alyssa McDonough, som foregiver at være uberørt af nogen mand. Men den intense seksuelle kemi mellem siger ham, at historien er en anden! Han vil tvinge Alyssa til at rejse med sig til Spanien, hvor han kan få deres ægteskab annulleret. For han tør godt sværge på, at hun egner sig bedre til at være elskerinde - og at det er for sent for hende at være en jomfrubrud.

Romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
114,69  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 aug. 2014
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150784039