Læs uddrag
Læs

Adams forbandelse

ADAMS FORBANDELSE er Robert Zola Christensens anden krimi om den tidligere PET-mand Bent Kastrup. En flok spejdere finder en forsker i genteknologi brutalt myrdet i en skov på Vestsjælland. Sporene peger både ind i en veterangruppe med en måske lidt for ivrig interesse for 2. verdenskrig, men også mod et forskningsmiljø, hvor der er ved at opstå store økonomiske muligheder i udviklingen af genteknologi. Efterforskningen fører Bent Kastrup til Færøerne og ind i cyberspace. Både i de øde egne af Færøerne og cyberspace viser der sig at foregå ting, der ikke tåler dagens lys. Og har spejderne fortalt alt, hvad de ved?

Men Bent Kastrups kamp er ikke kun en kamp mod tiden for at finde ud af, hvem der dræbte genforskeren Gunnar Kollte-Hansen og dermed satte gang i en kædereaktion af drab, forsvindinger og knivstikkeri. Det er også en kamp på hjemmefronten og en kamp mod egennyttige og inkompetente kollegaer, der spiller deres eget spil. 

ADAMS FORBANDELSE er en meget velskrevet, meget velkomponeret krimi, der helt indtil de sidste sider nægter læseren at kunne gennemskue plottet.

56,25  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato28 sep. 2015
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN epub9788702171495