Adam - Den perfekte mand

Et nedfrysningseksperiment vender op og ned på Adams liv, da Jorden under hans nedfrysning rammes af tre store meteorer.    
Adam overlever, og efter en farefuld rejse med veninden og kollegaen Eva får de plads på rumskibet Exodus X, der styres af computeren Sid.    
Overlevelse, tilpasning og strabadser. Humor og kærlighed – nu og for evigt? Er du til spænding og sci-fi, så er her historien om Adam – Den perfekte mand.

Uddrag af bogen 
Hvad siger I til en virtuel tur rundt på Exodus X? Det klarer vi i det gamle planetarium. Der kører en nonstopgennemgang af Skibet, Rejsen og Aurora. Jeg spiller hovedrollen.” Det sidste kom med en undertone, vi ikke havde hørt før. ”Jeg spiller faktisk alle roller, det er nemlig mig, der har lavet simulationen.” Sid havde humor og var en smule selvbevidst! 
”Tak, Hal,” sagde Eva med et grin, og Sid svarede med et slags fnys: 
”Hal – Hal var en paranoid lommeregner med et alvorligt adfærdsproblem i en dårlig film lavet på basis af mangelfuld viden om AI og neurale netværks muligheder – absolut urealistisk efter min mening – popcorn og Pepsi Max til forestillingen?”         

Om forfatteren 
Klaus Nørgaard Jørgensen er forfatter og bosat i Blegind. Landsbyen som en stor del af hans forfatterskab tager sit udgangspunkt i. Med hans bøger i Viking-serien og Flintesmedens søn-serien har han brugt en historisk ramme som kulisse for en fiktiv handling og bundet det hele sammen med spænding og humor. Dette er hans debut i sci-fi-genren.
203,08  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal256
Udgivelsesdato22 apr. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775754298