Læs uddrag
Læs

Et mellemværende i Milano/Bedste fjender/Opslugt af dig

Et mellemværende i Milano

Alessio Palvetti vil gøre hvad som helst for at få sin lille nevø ind i familiefirmaet. Til at sikre sin arving vil han bruge den fantastiske kemi, der er mellem ham og drengens juridiske værge, Beth, og befale hende til at gifte sig med ham! Palvetti-imperiet kommer nemlig altid i første række for Alessio, mens den forældreløse Beth altid kun har ønsket at betyde noget for et andet menneske. 



Bedste fjender

Sabrina Midhurst og Max Firbank har kendt hinanden, siden de var børn. Det betyder dog ikke, at de kan holde hinanden ud – men alligevel ender de en nat i hinandens arme. Da deres engangsaffære resulterer i graviditet, er Max fast besluttet på at gøre sin værste fjende til sin brud!



Opslugt af dig

For Riya er karrieren alt, og det fungerer udmærket for hende. Indtil Nathaniel stormer ind i hendes liv. Helt ude af stand til at håndtere den tiltrækning der er mellem dem, bliver det for Riya en konstant kamp mellem trangen til at give efter og rædslen for at miste kontrollen. Bevidstheden om, at Nathaniel snart vil forsvinde ud af hendes liv, gør det ikke bedre.

127,44  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 feb. 2020
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150792362