Læs uddrag
Læs

Permasund mad til din kloge krop

Cellernes magi til det bæredygtige og selvhelbredende liv

Din krop bliver udsat for alle mulige udfordringer hele livet. De gifte, din krop udsættes for gen- nem vaner, tanker og kost, har alt sammen indflydelse på dit helbred og din livskvalitet. Men din krop er faktisk kodet til at helbrede sig selv, hvis du giver den mulighed for det.

Kogebog for livet tager udgangspunkt i det holistiske menneskesyn og fokuserer på mulighederne for at opnå en bedre livskvalitet og sundhed gennem bevidste valg.

Via bogen kan du mestre de udfordringer, livet byder på, i stedet for at være offer for dem. Tankerne er hjernens sprog, følelserne er hjertets sprog – tilsammen udgør de en overbevisning, der er med til forme dit liv.

Bogen er delt op i tre dele:
Introduktion til den sundhedsfilosofi, som ligger til grund for maden og behandlingen – herunder Cecilies egen historie. Der er også en kort intro til kvantefysik, traditionel kinesisk medicin (TCM), kraniosakral-terapi og akupunktur.
En mere detaljeret gennemgang af specifikke temaer som tarmtyper og fordøjelsens organer. En lang række forslag til diæter, herunder ketogendiæt, nikkelfattig diæt, SCD-diæt, LCHF- diæt, diæt med fokus på lavt stofskifte og Low fodmap.
Bogen afrundes med opskrifter. Her er også patienters historie og en dokumentarisk gennemgang af ketogendiæt i praksis.

En bog, der giver liv, sundhed, velvære, energi og et kærligt spark i rumpetten.

Om forfatteren
Cecilie Lemke er uddannet kraniosakral-terapeut, fysiurgisk massør, akupunktør og har studeret traditionel kinesisk medicin i fem år. Hun er selvlært billeddannelsesterapeut og har lavet selvstudier i kvantefysik, epigenetik, biodynamisk landbrug og permasundhed. Cecilie – eller Sille, som de fleste kalder hende – har været behandler siden 2001. Bogen er udviklet på baggrund af 35 års erfaringer fra eget liv samt hendes patienters liv og sygdomshistorie. 
81,21  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal228
Udgivelsesdato19 dec. 2019
Udgivet afMuusmann Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793679115
ISBN epub9788793951013