Læs uddrag
Læs

Eftersmag

Sarah vrider sig i stolen, for på den ene side har hun lyst til at sparke hans røv ud ad døren, den anden side, den med alle spørgsmålene, vil gerne høre mere.

Han kigger op fra koppen.

“Første gang jeg så dig, i butikken, blev jeg fascineret af dig. Anden gang vi mødtes, blev jeg forelsket i dig. Og lige siden har jeg elsket dig, hele tiden.”

 

Sarah har sit eget firma, hun har succes, og hun kan få, hvad hun vil have. Det får hun også – og lidt til. Bogen er en skildring af en kvinde og hendes opgør med hverdagens udfordringer og ikke mindst sig selv.

Den følger Sarah gennem op- og nedture, gennem forhold og venskaber og i hendes søgen efter at finde sig selv og meningen med det hele. Fra parcelhuskvarteret i Herning til de bonede gulve i Nordsjælland og til en skæbnesvanger konfrontation med kriminelle i jakkesæt. 

Og i alt dette er bogen en sprængfarlig spændings- og kærlighedshistorie om forførelse, tilgivelse, forståelse, dobbeltliv og grænser.

 

EFTERSMAG er en roman, der udspiller sig før, under og efter finanskrisen i 2008. Den er skrevet med humor og varme og er samtidig tankevækkende, anderledes og yderst aktuel. Undervejs forvandles den til en nervepirrende historie om grådighed, valg, kærlighed og ikke mindst moral.


A.J. Sandahl, pseudonym, er en kvindelig dansk forfatter.

Eftersmag er hendes debutroman.
78,12  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal324
Udgivelsesdato24 dec. 2018
Udgivet afBrændpunkt
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793383883
ISBN epub9788793383913