Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Natten er lige begyndt

En kølig decemberaften i Colombias bjerge kidnapper oprørsbevægelsen FARC en ung dansker. Snart efter stilles hans arbejdsgiver, en stor dansk entreprenørvirksomhed, over for et krav om en løsesum i millionklassen.

Kidnapningen sætter en kædereaktion i gang, og virksomhedens direktør må ud i tvivlsomme manøvrer for at redde sit livsværk. Samtidig blander en bodybuildet storinvestor med tætte forbindelser til de colombianske narkokarteller sig i sagen, og situationen udvikler sig fare­truende.

Det gælder også for en lille gruppe aktivister, der erfarer, at overgangen fra teori til praksis kan være skæbnesvanger. Og at overlevelse i et snedækket København ikke bare er et spørgsmål om at have de rigtige meninger, men om basale instinkter.

Natten er lige begyndt er en spændingsroman om konfrontationen mellem kynisme og idealisme, og om alt det, der kommer i klemme, når normale hensyn tilsidesættes, og alle går efter den store gevinst.

”Natten er lige begyndt” er både en højeffektiv spændingshistorie og en tankevækkende samtidskommentar ... Morten Hesseldahl gjorde det blændende godt i ”Drager over Kabul” i 2007. Også ”Natten er lige begyndt” er dansk spænding i særklasse.

Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

 

... udsøgt skrevet, udtænkt, castet og plottet.

Anne Sophia Hermansen, Fyens Stiftstidende

 

105,58  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave2
Trykt sideantal357
Udgivelsesdato08 jun. 2010
Udgivet afModtryk
Sprogdan
ISBN trykt bog9788770534550
ISBN epub9788770534789
ISBN lydbog9788770534109