Lyt til uddrag
Lyt

Forfatterdrømme

Mads længes efter store, brutale og voldsomme følelser. Han vil gerne skabe et litterært værk, men han kan ikke. I modsætning til vennen Lars, der bliver berømmet som en ny stor stemme i litteraturen. Det får Mads til at vende ryggen til Lars. Dels på grund af en slags misundelse og dels fordi Lars‘ succes sætter hans egen inkompetence i perspektiv.

Mads længes efter Balkan, hvor han havde et kort og lidenskabeligt møde med Svetlana. Hun er bosnier og er vokset op med katastrofer og død. Da Mads finder vennen Lars, efter dennes selvmord, rejser han til Bosnien for at finde Svetlana og mærke livet. Han sætter dermed en katastrofe af handlinger og hændelser i gang, som samtidig bliver mødet med hans egen historie.



"Debutromanen Forfatterdrømme er et godt eksempel på en moderne dannelsesroman, som både bør læses af forfatterspirer, mænd i krise, læsere af moderne dansk litteratur, de der elsker metalag og generelt læsere, der nyder en velskrevet og spændende fortælling. Kort sagt fortjener romanen en stor målgruppe ... Ambitiøs, velskrevet, underfundig og underholdende roman som, på trods af det korte omfang, formår at komme vidt omkring." - Bibliotekernes lektørudtalelse



"Forfatterdrømme er en eftertænksom bog skrevet i et let og flydende sprog. Kan anbefales til læsere der gerne vil have lidt litterær dybde på deres boghylde" - Litteratursiden

Danny Rødgaard debuterer med romanen Forfatterdrømme som skønlitterær forfatter. Han er født i Silkeborg i 1973 og bor i dag i Aarhus. I 2000 blev han færdiguddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole og har siden rejst meget på Balkan, hvor dele af Forfatterdrømme foregår.
83,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato23 maj 2013
Sprogdan
ISBN lydbog9788711340561