Læs uddrag
Læs

Fortidens vidne

"Klyngerne på klipperne opløses hurtigt. Der er ikke mere at se på. Mange har stået i flere timer for at følge forløbet af eftersøgningen, som nu har stået på i fireogtyve timer. Alle er trætte og vejret er fra om eftermiddagen forandret fra strålende solskin til blæsevejr, regnfuldt og koldt. Vinden er slået over fra nordøst til sydvest.

Radiooperatøren giver de i eftersøgningen medvirkende fartøjer besked om, at eftersøgningen fra luften nu er indstillet."

Et ældre tysk ægtepar har i årevis besøgt Bornholm og nydt øens unikke natur og dejlige atmosfære. Men denne gang tyder noget på, at den ellers så hyggelige tur bliver forstyrret af noget glemt. Noget, de håbede kunne forblive gemt i fortiden, men som uundgåeligt vil komme til at hjemsøge dem. Stig Rotvit (f. 1950) er en dansk forfatter, der har udgivet en lang række romaner. Han er født og bosiddende på Bornholm, hvor flere af hans romaner foregår. Stig Rotvit debuterede som forfatter i 1985 med romanen "Fortidens vidne", og siden da har han udgivet flere spændende krimier.
58,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal174 Sider
Udgivelsesdato09 aug. 2019
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogdan
ISBN epub9788726109078