Om forfatteren

Barbara Hannay is an Australian author of contemporary romance novels.

Læs uddrag
Læs

Vejen til hans hjerte/Miraklet i Bellaroo Creek

Vejen til hans hjerte

Brianna giftede sig kun med den italienske millionær Marco Dirici, fordi de ventede barn sammen, og hun gerne ville se sin søn vokse op i en rigtig familie. Men Marco vil aldrig kunne give hende den kærlighed, hun længes efter, så derfor rejser hun hjem til New York med sin lille søn i håb om at glemme. Men nogle måneder senere ringer Marco på døren, og han er fast besluttet på at få sin familie tilbage.



Miraklet i Bellaroo Creek

Hvis nogen påstår, at et knust hjerte er verdens ende, har vedkommende ikke mødt Milla Brady! Hun føler et desperat behov efter noget at rive i for at glemme sine sorger og beslutter sig for at genåbne sine forældres bageri. Men da en høj, flot mand fra fortiden dukker op, er det slut med Millas sindsro!
Ed Cavanaugh kunne bare se på, mens hans bror knuste alle Millas drømme. Han havde altid vidst, at hun havde fortjent noget bedre. Så da Ed nu ser hende så smuk og glad, lover han sig selv ikke at forlade Bellaroo Creek, før han får sagt alt det til Milla, som han egentlig ønskede at sige til hende for alle de mange år siden …

101,94  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 feb. 2019
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9788771915013