Om forfatteren

Rebecca Brown Burton (born February 14, 1940 in Salt Lake City, Utah, United States) is a popular United States writer of over 75 romance novels under her married name Rebecca Burton, under her complete name Rebecca Brown Burton, and as Rebecca Winters for Harlequin Enterprises Ltd.

Læs uddrag
Læs

Fængslende blikke/Ubrudte løfter/Kærlighed i Ravello

Fængslende blikke

Flynn Marshall studerer kvinden på båden. Det er ikke tilfældigt, han er her lige nu og her. Det er en del af hans plan for et perfekt liv. Ava Cavendish, hun er den sidste brik for at få puslespillet til at gå op!



Ubrudte løfter

Elizabeth Young formidler ægteskaber for de rigeste af de rige. Hun har hjulpet tre mænd, som var involveret i en stor skandale, den fjerde er den mand, der 10 år tidligere knuste hende hjerte. Pludselig dukker han op ud af det blå og hævder, at deres ægteskab aldrig er blevet annulleret, og at han vil have hende tilbage.
Ellers tak!
Men kemien mellem dem gnistrer ligesom for 10 år siden …



Kærlighed i Ravello

Ud af det blå bliver Annabelle Marsh tilbudt en pause fra sit halvkedelige liv for at arbejde som model på den italienske Amalfikyst. Annabelle glæder sig til at nyde freden og roen, men i nattens mulm og mørke vender husets ejer pludselig tilbage ...!

En romantisk kærlighedsroman fra Harlequin.
127,44  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 okt. 2017
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150789003