Hestehuller

Hestehuller fortæller gennem tolv poetiske prosatekster bittert-humoristisk om en hverdag, der indimellem slår hårdt. Om en alenemors kaotiske liv. Om skilsmisse, forældreskab og netdating. Om psykologsamtaler, ensomhed, misundelse og tabte drømme. Og ikke mindst: om de altopslugende hestehuller og andre naturfænomener, som dagligt rammer og efterlader en følelse af afmagt.

Uddrag af bogen 
… jeg tror det var en tsunami der den aften skyllede med fuld kraft ind over middagsbordet jeg ved ikke hvad det ellers kan have været selvom de fleste tsunamier opstår i Stillehavet eller andre steder med store vandmængder og ikke i en lejlighed på anden sal hvor jeg var midt i at uddele frikadeller tørre mælk op sætte en stopper for ukvemsord og svare på hvordan regnormene finder vej hvorfor flyvemaskinerne ikke støder ind i månen og om det gør ondt at dø da jeg blev ramt af flodbølgen og endnu en gang den dag fik hovedet under vand…                

Om forfatteren 
Rikke Arnholtz er født i 1978. Hun er cand.mag. i dansk og spansk og arbejder som gymnasielærer. Hestehuller er hendes skønlitterære debut.
97,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal42
Udgivelsesdato17 nov. 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788776085193