En huspassers eventyr

Thomas Jenkins er huspasser i Belleair, en lille by på Floridas vestkyst. Han passer de rige og magtfuldes huse, når de skal på weekendtur eller på ferie. En nat, da han lufter en kundes hund, finder han en kvindes lemlæstede lig. Et par dage senere finder Tom et offer for en flugtbilistulykke, Donnielle Weaver, som han hjælper med at komme over hændelsen – som ikke en er ulykke. Hun er reporter for den lokale avis og har en personlig forbindelse til den myrdede kvinde. Det bliver begyndelsen på hans rejse ind i en dyster verden af mord, korruption, udnyttelse og narkotikahandel. Han bliver involveret i Donnielle jagt på sandheden, der omfatter to prominente borgere og illegal indvandring. Som sagen udvikler sig, går det op for Tom, at politiet gør alt for at dække over sig selv, og at de voldelige episoder ikke er tilfældige eller uden sammenhæng.         

Uddrag af bogen
På vej op ad broen belyser forlygterne noget på cykelstien. To store skraldesække. Hvorfor fanden ville nogen smide skrald på broen? Vent, det er ikke skraldesække. Det er sgu da en person og en cykel! Jeg slår bremserne i og kommer glidende til et stop. Jeg går ud af bilen og går over imod den lavt klynkende menneskeskikkelse. Jeg får øje på et bøjet ben med synligt knoglebrud. Jeg læner mig over det blødende ansigt, som møder mig med smertefulde, grådkvalte støn.    
”Hvad er der sket?”    
”Lastbil.”    
”Jeg ringer 112 og bliver hos dig indtil de ankommer. Hold dig vågen.”    
Jeg fortæller alarmcentralen vores position og beskriver offerets tilstand.    ”Hjælpen er på vej, hold ud. Hvad hedder du?”    
”Donnie. Donnielle.”   
”Okay, Donnie Donnielle. Du klarer det flot. Nu kommer ambulancen og tager over.”         

Om forfatteren 
John Andes er født i Pennsylvania, USA, og har læst filosofi ved Brown University. Hans forfatterskab er baseret på den tanke, at vi hver især kæmper mod kræfter, der pludselig opstår i situationer, der ligger uden for vores normale liv. Ved at kæmpe har vi som individer mulighed for at opbygge en bedre og stærkere karakter.
149,96  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal196
Udgivelsesdato17 nov. 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788776083236