Man må vente til i morgen

Madsen tænker tilbage på den sag, der havde udspillet sig for nylig. Hvordan var det nu lige, tingene hang sammen? Det var altid lidt af en kunst at få enderne til at nå hinanden i sådant et helt almindeligt menneskeliv... og i den by, hvor Madsen boede, var fuld af helt almindelige mennesker med lidt mere end helt almindelige problemer.

”Det er en bog, som vil være god for folk, som virkelig elsker at lade tankerne vandre.”
Christina Røn (dinboganmelder.dk)

”Romanens styrke: de mange betragtninger, de eksistentielle overvejelser og en betydelig og sommetider ret overraskende humor, når det eksistentielle kobles til det prosaisk nærværende. I et enkelt afsnit lykkes det vores hovedperson via Odysseus og Dante at nå fra hold i nakken til forkastelse af al filosofi. Det er raffineret gjort, og der er flere af den slags små overflødighedshorn undervejs. Der er man godt underholdt. Det er ren Ulysses, men med flere punktummer.” 
Birte Gam Jensen (Bogvægten.dk)

Uddrag af bogen
Ved 12-tiden begyndte Madsen at se på uret. Han skrev lidt på sin notesblok, snurrede rundt på sin kontorstol og gned sine trætte øjne. Han så lidt ned over det, han havde skrevet. Tilfreds med den slags noter blev man vist aldrig. Han overvejede, hvad han skulle stille op med verden nu. Han tændte og slukkede for sin lighter. Det var den slags lyd, der gav hele familien stress. Han gned igen de trætte øjne, da det bankede på døren. ”Ja”, råbte Madsen hen mod døren. Den dynamiske duo, Sand og Kaspersen, trådte ind og lignede en moderne udgave af Gøg & Gokke. Madsen smilede. Sand og Kaspersen var iført shorts og lignede ufrivilligt et par spejderdrenge. ”Gider I læse disse noter igennem og se, om de giver mening for jer?” spurgte Madsen.

Om forfatteren 
Michael Pedersen (f. 1974) er gymnasielærer og har tidligere udgivet Den afmægtige Adam, 2007, Evighedsstudenter, 2008 og Kierkegaards kabale, 2013, Potemkins paraply, 2021, En stor misforståelse, 2022, På egen regning, 2022, og Tørke, 2023.
219,33  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal169
Udgivelsesdato22 maj 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788776081683