De 10

De 10 er sci-fi-historien om en forfatter, der under et tordenvejr bliver hvirvlet ind i den første af en række tidssekvenser, hvor han i hver sekvens, i en yngre udgave af sig selv, skal løse en opgave. Ti opgaver i alt i samme område, men til forskellige tider, fra fortid til fremtid. Undervejs ændrer reglerne sig. Hvem kan han stole på, hvem er hans fjende, og hvad pokker er det egentlig, han har givet sig i lag med? Indsatsen er hans liv, men hvad er reelt præmien?         

Uddrag af bogen 
Hun sank sammen med et forpint udtryk, førte hånden op til en tynd kæde, hun havde om halsen, og med et stille: ”Det er ikke ovre” fadede hun bort. Jeg stod tilbage, rystede over det hele og mærkede blodet løbe ned ad mit ansigt. ”Hvem er du?” lød det pludseligt et stykke derfra. En tilsyneladende beruset præst sad usikkert på ryggen af en gammel hest og pegede på mig med en rystende finger. ”Jeg er fanden selv, og nu tager jeg dig!” Jeg kunne ikke lade være og gik mod ham som en zombie i en dårlig film. Lige inden jeg nåede den gule plet, havde han fundet sit krucifiks frem og skreg i angst: ”Vig bort, Satan!” hvorefter han skvattede af hesten og ned i den vandfyldte grøft. Så trådte jeg ind i portalen og hvirvlede ind i mørket.        

Om forfatteren 
Klaus Nørgaard Jørgensen er forfatter og bosat i Blegind. Landsbyen som en stor del af hans forfatterskab tager sit udgangspunkt i. Klaus skriver ofte med en historisk ramme som kulisse for en fiktiv handling og binder det hele sammen med kærlighed, spænding og humor.
149,96  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal214
Udgivelsesdato22 maj 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788776081539