Verdens bedste pizza

Pizza er den mest berømte ret af alle, udbredt til hele verden fra moderlandet, Italien. Alle kender pizza, og langt de fleste elsker den – ikke uden grund. Tænk, at noget så enkelt som en flad brøddej toppet med ganske få ingredienser og bagt i en ovn ved høj varme kan forvandles til et så velsmagende produkt! 

Pizza er ikke bare mad, men en form for selvudfoldelse, hvor du kan kræse om din dej og vælge dine egne yndlingsingredienser. Verdens bedste pizza viser dig, hvordan man laver en god pizza med en sprød bund, smagfuld sauce, fyld af høj kvalitet og måske et lag lækkert smeltet ost, så englene synger. Bogen rummer over 50 kreative pizzaopskrifter, 25 forslag til tilbehør og salater samt masser af tips til servering og variationsmuligheder. Alle kan være med, når der skal bages pizza! 

Om forfatterne 
Emmas passion for mad stammer fra opvæksten, hvor hendes far, Steen, tilbragte de fleste vågne timer i køkkenet med at kreere lækker mad. Som prøvekanin til diverse nye retter, har hun fået en veludviklet smag og sans for god mad. Med sin uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed blev interessen for mad og kultur yderligere stimuleret og nu også med et teoretisk fundament. Steen er kogebogsforfatter og madskribent og står bag flere succesfulde og fantasifulde kogebøger med inspiration fra hele verden, bl.a. Gå hjem og wok, Lev stærkt, Verdens bedste hotdogs, Grønt på gaflen, Kom i kog, Verdens bedste burgere og senest Grøn verdensmad. 
186,83  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal169
Udgivelsesdato19 maj 2023
Udgivet afMuusmann Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794360319