Manden i billboardet

Ny roman af forfatteren til Kramp, chilenske Ferrada

Ramón flytter ind i et billboard ved motorvejen. Derfra er udsigten storslået, stjerner foroven, billygter forneden og dragende bjerge i baggrunden. Men de tilbageværende beboere i blokken er foruroligede: Hvad er det med, Ramón? Hvorfor? Og samtidig er der ballade med de husvilde nede ved kanalen. Hvad vil de her? De skal væk!

Prisbelønnede María José Ferrada har igen skrevet en bog, der langsomt kryber under huden på sin læser og vækker uro, undren og eftertanke.12-årige Miguel er fascineret af sin onkels usædvanlige boform, men kvarteret summer af sladder om, at Ramón er gal og bringer skam over samfundet. 

María José Ferrada (f. 1977 i Temuco, Chile) er journalist og forfatter. Hun har skrevet en række prisbelønnede børnebøger og fik sin voksenlitterære debut i 2017 med romanen Kramp (da. 2020), der modtog den chilenske kritikerpris, det chilenske kulturministeriums pris og Premio Municipal de Literatura de Santiago – det er uden fortilfælde, at de tre priser er tildelt samme roman. Manden i billboardet har modtaget Prêmio do Círculo de Críticos de Arte de Chile, og Ferrada er fortsat på listen over de ti kvindelige chilenske forfattere, alle bør kende.
242,81  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal138
Udgivelsesdato16 maj 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771518221