Morsmysteriet

En seriemorder er på fri fod. Indbyggere i Cabarita Beach presser på for en anholdelse, men uden spor, uden budget og med et uerfarent team står politiefterforsker Jack Creed i en yderst vanskelig situation.
Drabene begyndte for ti år siden, men efter fem mord har fundet sted inden for de seneste atten måneder, er byens indbyggere paniske. Drabene er identiske: Alle er sorte, kvindelige prostituerede med et stofmisbrug.
Bortset fra det seneste offer. Han er anderledes.
Jo Boston-Wright slutter sig til Creeds team. Hun kommer fra en politifamilie, men som kvinde uden erfaring i mordsager skal hun bevise sit værd på det mandschauvinistiske team. Hun afdækker et vigtigt spor, der sætter en stille, pensioneret eksmilitærpolitibetjent i forbindelse med drabene.
Medierne hungrer efter en anholdelse. Hvis hun har ret, vinder hun teamets anerkendelse, men hvis hun tager fejl, vil det ikke kun være enden på hendes karriere, men også på Jack Creeds.

Uddrag af bogen
Politiefterforsker Jack Creed kiggede på de døde kroppe fastgjorte på en væg i bevislokalet. Der var en lighed; de var alle sorte, de fleste indfødte. Deres ansigtet skreg uskyldighed. Ingen var over 25. Det første offer var blevet myrdet for omkring 10 år siden. Det seneste var fundet for omkring 8 måneder siden, overhældt med syre og huden pillet af hans krop. Creed var hentet ind for at supervisere sagen. Alle mordene var sket i og omkring Cabarita Beach, en søvnig kystby i det nordlige New South Wales, Australien. Den var mest kendt for surfing og fiskeri, men nu var byen ved at opbygge et ry som ’nordkystens mordhovedstad’. Den lokale politibetjent var vant til at tage sig af fulderikker en gang imellem, men mord var ikke hans ekspertise.

Om forfatteren 
C.T. Mitchell er australsk Amazon-bestsellerforfatter. I 2017 vandt han Readers Choice Award for Mordmysteriet.
142,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal154
Udgivelsesdato20 apr. 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775759514