Hvide Svane

Rastløs

Hvide Svane – Rastløs er bind 1 af 2 i fortællingen om den unge Johan med de store evner. Johan, der efter en svær barndom som forældreløs pludselig får en chance. Gode mennesker ser mulighederne i ham. Kvinden, han forelsker sig i som ganske ung, kan ikke blive hans, og så starter en eventyrlig rejse.  
Vi følger ham i tiden op til og under Første Verdenskrig i jagten på en ny tilværelse. Mange kvinder finder behag i ham, men han elsker kun få og mest af alle hende – sin første kærlighed, den kvinde han aldrig glemte.

Uddrag af bogen
Jeg havde spist op og rejste mig samtidigt og ønskede godnat, og for første gang siden jeg kom, fik jeg lyst til at se ned til Anna. Oppe på kammeret klædte jeg mig af og trak så knasten op og lagde øjet til hullet. Anna var ved at klæde sig af. Hun fortsatte, til hun stod ganske nøgen. Hvor var hun dog uendelig smuk! Hun fyldte lidt vand i servanten og vaskede sig grundigt. Da hun var færdig og havde tørret sig, hældte hun vandet ud ad vinduet. Da håndklædet var blevet hængt til tørre, tog hun en natkjole på og gik i seng. Lige inden hun pustede lyset ud, så hun op imod mig, vinkede og sendte mig et fingerkys. Så blev der mørkt.
Afsløret! 

Om forfatteren 
Klaus Nørgaard Jørgensen er forfatter og bosat i Blegind. Landsbyen, som en stor del af hans forfatterskab tager sit udgangspunkt i. Han skriver ofte med en historisk ramme som kulisse for en fiktiv handling og binder det hele sammen med kærlighed, spænding og humor.
Hvide Svane – Rastløs er første bind. 
Hvide Svane – Anna, min egen Anna er andet og sidste bind i Hvide Svane-serien.
203,08  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal256
Udgivelsesdato15 mar. 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788776080242