KANNIBAL

Hårrejsende spænding

Sjette bind i WOLF-serien udkommer den 10. marts 2023.     

Nis Jakobs anmelderroste bestsellerserie om Wolf og Inessa, som arbejder for en hemmelige loge, der vil gøre verden til et bedre sted, har fået læserne op af stolene i hele Danmark. Serien har ligget nummer et på bestsellerlisten hos Mofibo og er læst og ikke mindst lyttet af over 100.000 spændings-og krimi-elskere.   

Kannibal er sjette bind i Wolf-serien, og romanen fortsætter, hvor bind fem Eliksir slutter.   

Problemerne trænger sig fortsat på for de to agenter, Wolf og Inessa.   

Inessa er nødtvungent rejst tilbage til Moskva og tager utraditionelle metoder i brug for at opspore Vladimir, der bliver holdt fanget og tortureres af mafiaens forhørsspecialister.   

Hjemme i Danmark bliver Spike og Wolf angrebet af fjender, der måske kommer fra den samme hemmelige loge, som Wolf arbejder for.    

Wolf rejser til Moskva for at hjælpe Inessa ud af en dødelig knibe. Men dermed efterlader han sin kæreste, Anna, til en uvis skæbne, fordi mafiaen finder frem til hans opholdssted i København.   

Mens Inessa og Wolf forsøger at bekæmpe både ydre og indre fjender, sender en libysk warlord, med hang til at grille og fortære sine fjender, soldater forklædt som bådflygtninge mod Europa med små taktiske atombomber i deres rygsække. Det er den russiske Wagnergruppe, der har leveret bomberne for at skabe død og ødelæggelse i Europa.   

Om femte bind, ELIKSIR   

ELIKSIR   

“Der er ikke en falsk tone i Eliksir. Jeg kan anbefale bogen til alle, der er til barske krimier. Dette ment som en anbefaling – og en advarsel, hvis man er til Barnaby og hyggekrimi.” Bo Tao Michaëlis, krimianmelder.   

“Velskrevet thriller i højt tempo. Et varemærke for Wolf-serien er at der sker fantastisk mange ting på en gang, uden at det bliver rodet. Handlingerne udspiller sig flere steder i verden og med spidsfindige referencer til den politiske situation vi befinder os i.” Ulla Weishaupt, 5 stjerner. Bogrummet.dk   

“Kan helt klart anbefale “Eliksir” – det er knaldgo underholdning. Til læseren, der ikke har lyst til at kede sig.” Camille Laugesen, 6 stjerner. Bogfidusen.dk 

 Et par af anmeldernes roser til serien generelt:: 

“Hæsblæsende thriller”, “Præcise persontegninger”, ”Det gøres ikke meget bedre”, "Den perfekte spændingsroman", "Hjerteskærende grusom" "Nis Jakob, når han er bedst" 

5 stjerner fra Dagbladenes Bureau. 
6 stjerner fra bogblogger Henrik Blunck. 6 stjerner fra bogfidusen.dk. 
5 stjerner fra bogrummet.dk. 
5 stjerner fra Hoejspaending.com    
175,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal455
Udgivelsesdato04 apr. 2023
Udgivet afJakobs Press
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793660359