Lyserød lak og gyldne løfter

En skøn og hjertevarm feel good-fortælling om, hvordan kærligheden kan slå rod, når man mindst venter det. 

Lollo driver den populære neglesalon i Huskvarna og er for nylig blevet single. Som et tiltrængt afbræk i sit travle liv besøger hun en dag motormessen i Jönköping. Udstillingen er som skabt til den nostalgiske Lollo, der forelsker sig i den ene veteranbil efter den anden, mænger sig med de skæggede mænd og har hjertet i halsen til de vovede stuntshows. På messen møder hun sin tidligere nabo, Lars, og midt imellem luksusbiler og ivrige sælgere slår kærligheden gnister. 

Men kan kærligheden få fat, og kan de to give sig hen til hinanden? Eller er forhindringerne for svære? Og hvad er det egentlig med den vidunderlige Cadillac med lyserøde hajfinner, som Lollo så på messen? Den synes at forfølge hende, både på gaden og i hendes hoved. Lollo opdager en gammel hemmelighed, der fører hende tilbage til midten af 1800-tallet – og en hårdtarbejdende kvinde som hende selv ved navn Lydia. 

Lyserød lak og gyldne løfter er fjerde selvstændige bind i den populære Huskvarna-serie, hvis bøger udspiller sig i 1800-tallet og i nutiden, og alle skildrer uventede skæbnemøder og varme bekendtskaber mellem mennesker. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.
205,84  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal360
Udgivelsesdato16 feb. 2023
Udgivet afGads Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788712066835