Unåde

Mit liv i bad standing

Hells Angels sætter Brian Sandberg i stævne en julidag i 2017. Med ét er hans status i miljøet ændret til Bad Standing –et brændemærke, der varsler unåde og placerer ham i det farlige ingenmandsland, hvor han i sin tid som toprocker selv har sendt flere medlemmer hen.

Hvor søger han hen, når rygdækningen fra broderskabet er væk? Kan han ryste gamle vaner og fjender af sig, eller lader han sig friste, når miljøet alligevel giver ham en udvej?

Og kan han lægge kokain, vold og hurtige penge på hylden? Brian Sandberg fortæller hele sandheden om stoffer og vold, men giver også helt nye og ufortalte detaljer om arbejdet for svindleren Stein Bagger.

Tre gange har fjender forsøgt at tage livet af han, men først da et blødende modermærke under en overstreget Hells Angels-tatovering viser sig at være kræft, begynder Sandberg for alvor at frygte for sit liv.

Unåde – Mit Liv i Bad Standing er en insiderberetning om livet ind og ud af rockermiljøet. Men også fortællingen om en forbryder, der endelig bliver indhentet af sin egen samvittighed.
227,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal300
Udgivelsesdato07 feb. 2023
Udgivet afPeople'sPress
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775930579