Udstationeret

Spændende oplevelser i spændende lande

Ejler Holt tager i bogen læseren med rundt i verden og fortæller levende og med lune om sine mange – ofte meget personlige – oplevelser med og uden familie under sine udstationeringer: sjove, dramatiske, vovede, farlige, groteske, rørende.  Hans erindringer understreger, at selv om man er en helt anonym og i offentligheden ukendt dansker, kan man godt have levet et oplevelsesrigt og spændende liv.   
Gennem bogens fem dele beskriver han, hvordan han har oplevet mennesker, leveforhold, arbejdsopgaver, kulturer og klima i meget forskellige dele af verden: Fjernøstens og Afrikas tropiske forhold, Mellemøstens muslimske kultur og det centralasiatiske højlands barske livsvilkår.

Uddrag af bogen
På vej tilbage mod Lubuk Linggau gjorde vi holdt i en lille landsby og spiste frokost: kogte ris med terninger af lyst kød og iblandet majs og lidt krydderier, velsmagende. Og en lokal øl, velsmagende. Lidt efter på vores videre færd så jeg en mand i vejsiden komme gående med et bundt pelsdyr i en kæp over skulderen. Følgende ordveksling med Wahid fulgte: ”Hvad var det?”
’”Det var et bundt rotter.”
”Hvor skal han hen med dem?”
”Til slagteren.”
”Hvad bruger man dem til?”
”Du har lige spist sådan nogen.”

Om forfatteren 
Ejler Holt (f. 1945) er uddannet som maskiningeniør fra Odense Teknikum i 1969. I løbet af sin 42 år lange erhvervskarriere var han udstationeret i kortere og længere perioder i Indonesien, Nigeria, Kuwait, Mongoliet og andre spændende, eksotiske lande. I 19 år var han bilinspektør med opgaver inden for rekonstruktion af færdselsuheld, indretning af invalidebiler etc. Han sluttede sin karriere i 2011 som projektleder i maskinindustrien.
243,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal360
Udgivelsesdato20 jan. 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775759439