Find din døgnrytme

og få overskud i hverdagen

Du er født med en døgnrytme. Det er ikke noget, du vælger. Du er genetisk disponeret for at være morgenfrisk eller aftenfrisk. Jo mere du lever i takt med din døgnrytme, desto bedre helbred har du, og du får mere energi, livskvalitet og en mere produktiv hverdag.

I ”Find din døgnrytme” fortæller Camilla Kring om de fascinerende genetiske variationer, der har betydning for, hvordan du strukturerer og udvikler såvel dit arbejdsliv som dit privatliv. Få en ny forståelse af, hvordan du er stykket sammen, og hvordan det at finde og følge din rytme kan ændre dit liv.

Landbrugssamfundets hanegal og industrisamfundets taktfaste samlebånd har gennem generationer indprentet deres rytmer i vores måde at leve på. De dikterer en livsstil, hvor ”one size fits all”. Problemet er, at det ikke passer til den mangfoldighed af døgnrytmer, arbejdsrytmer og familierytmer, der er i nutidens samfund. Det nye mindset er derfor ”one size fits one”.

Camilla Kring er civilingeniør og ph.d. i balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Hun er indehaver af konsulentvirksomheden Super Navigators. I de sidste 16 år har Camilla arbejdet med at skabe fleksible arbejdskulturer, der understøtter forskellige døgnrytmer. Hun er stifter af B-Society, der arbejder for senere mødetider i skoler og på arbejdspladser, og som har medlemmer i 50 lande.
162,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave2
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato04 nov. 2022
Udgivet afGrønningen 1
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794304030