Om forfatteren

Sally Khallash is the Founding Partner of Behavioural Strategy Associates ltd.

She has worked with behavioural economics and decision strategies for more than a decade and taught at both Harvard University and Copenhagen Business School.

She has a background in strategy consultancy and policy analysis working with large public and private international organisations such as Siemens, LEGO, Maersk, The Body Shop, Swarowski, IOM and IGC.

She holds a graduate degree in political science, a PhD fellow in decision science, a research fellowship at Oxford University, an MPA at Harvard Kennedy School and is a Marshall Memorial Fellow.

 

Hvorfor gjorde du det?

Tag bedre beslutninger uden bias

Som leder træffer du hver dag et stort antal beslutninger, men når det går hurtigt, kan selv de bedste af os træffe ubevidst irrationelle beslutninger og i værste fald skade os selv, organisationen og forretningen.
Det skyldes, at vi i en kompleks og krævende hverdag oftere er påvirket af vores mentale biases, altså de tommelfingerregler vi bruger til hurtigt at vurdere en situation, og som kan lede os til at tage mangelfulde eller irrationelle beslutninger.
HVORFOR GJORDE DU DET handler om at lære de beslutningsstrategier, der gør det lettere at træffe bedre beslutninger i organisationer. Med afsæt i beslutningsteori, internationale virksomhedscases og strategisk problemløsning skærper bogen bevidstheden om vores kognitive biases påvirkning og peger på, hvordan du kan skabe store forbedringer i både strategi og eksekvering. Bogen er en bearbejdet version af 2. udgave af den roste ’Beslutningsstrategi’.
SALLY KHALLASH er stiftende CEO i Behavioural Strategy ApS. Hun har arbejdet med adfærdsøkonomi og beslutningsstrategi i en årrække, blandt andet som underviser på Harvard Universitet og på CBS.Hun har baggrund som strategikonsulent og forretningsudvikler inden for scenariemetoden og policy analytiker i privat og offentligt regi, hvor hun har arbejdet med multinationale virksomheder og internationale organisationer.Sally er cand.scient.pol., MPA fra Harvard Kennedy School, forskningskonsulent ved Oxford Universitet og PhD fellow.Sally blev i 2012 udnævnt af Berlingske som Top100 talent, og i 2013 blev hun nomineret som Marshall Memorial Fellow.
276,56  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal196
Udgivelsesdato13 dec. 2022
Udgivet afDjøf Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788757454673