Rødovre-rekviem

Privatdetektiven Peter Florian har langt om længe besluttet sig for at tage kørekort. Han bliver af sin kørelærer hyret til at finde en niece, der har været forsvundet i nogle måneder. Peter tager i mod opgaven, som han mener, vil være en rutinesag. Men virkeligheden skal vise sig at være en anden. Peter og hans ven Hasse bliver nemlig hurtigt involveret i flere brutale mord, der blandt andet fører dem til så eksotiske steder som Trieste og Rødovre.

Uddrag af bogen
Han blev klar over, at han lå med ansigtet nedad i en grav oven på et lig. Der var igen noget der ramte ham bagfra, og denne gang lagde han mærke til at jord trillede ned ad hans nakke og ned på liget under ham. For fanden da, han var ved at blive begravet levende. Han kæmpede for at få armen ind under sig, men det lykkedes ikke. Det eneste, der skete ved denne manøvre, var, at han fik stukket sin ene finger ned i en geleagtig masse, der viste sig at være det halvt opløste øje på liget under ham. Imens faldt den ene skovlfuld jord efter den anden ned over hans stakkels krop.

Om forfatteren 
Marianne Christensen (f. 1953) begyndte først sent at skrive krimier. Men det greb om sig. Dette er den tredje krimi i serien om privatdetektiven Peter Florian og hans ven Hasse. Hun elsker den afslappede stil, hvor humor og stemning er lige så væsentligt som selve plottet.
162,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal186
Udgivelsesdato13 sep. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775757169