Kold januar

Kort efter nytår rejser indehavere og ansatte i det københavnske konsulentfirma ”CC” til et tredages ophold på det historisk interessante slotshotel Gl. Skousgård i Nordjylland. Her skal man i fællesskab udvikle et nyt kursuskoncept.   
I flere år har CC udbudt kurser i New Public Management, men konkurrencen i branchen er hård. Det er tid til fornyelse, hvis ikke CC skal tabe markedsandele.    Imidlertid forløber intet som forventet. Netop som deltagerne er kommet frem, sætter det ind med snestorm, som lukker alle veje. Hvis man gerne vil væk fra Gl. Skousgård, kan det ikke lade sig gøre. Opholdet bliver på enhver måde en barsk omgang, og ikke alle kommer godt hjem.    
Dog: Trods alt lykkes det at udvikle den nyskabelse, som CC vil kunne tjene godt på, mange år fremover.    
Kold januar er en anderledes  og samfundsrelevant krimi med mening.       

Uddrag af bogen 
Tvetydighed er nok en del af legen, og nu, hvor hun er her, er der ikke meget andet at gøre end at lege med. Hun rejser sig fra sengen og trækker de svære gardiner fra vinduet. Sneen hvirvler ned og har lagt sig i tykke driver, men det, Bente ser, er vindebroen, der er hejst op og nu står som et stort sort uhyre med truende løftet arm, midt i alt det hvide. Bente skynder sig at trække gardinet for igen. Uden at kunne sætte ord på var synet så skræmmende, at hun har fået hjertebanken og må sætte sig ned.    De er spærret inde for et par dage. Bente er ganske enkelt nødt til at spille med, hvad enten hun har lyst eller ej. Der er ikke andre muligheder.             

Om forfatteren 
Birgit Chemnitz Kristiansen er oprindeligt uddannet jurist og har i en menneskealder været ansat i Miljøministeriet. Efter at være blevet pensioneret er hun begyndt som forfatter. Det er indtil videre blevet til fem bogudgivelser. Mest om folk i Nordjylland, hvor hun har sine rødder, men også en biografi om en dansker, som udvandrede til Australien og blev krokodillejæger – virkelighedens Crocodile Dundee. Kold januar er Birgits første krimi, men næppe den sidste. Det er også første gang, hun bruger sin spidse pen til at beskrive det miljø, som hun kender fra sine arbejdsår. 
243,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal562
Udgivelsesdato14 jul. 2021
Udgivet afMellemgaard
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772378077