Solhjemmet

Bianca tager på ferie til Venedig med en veninde. Hun bliver forelsket i Luigi, som tror, det var et one night-forhold, men Bianca bliver så forelsket, at hun ikke ville acceptere, at det ikke er  gensidigt. Derfor indlægges hun af forældrene på Solhjemmet, som er et psykiatrisk hospital i Aarhus.   
Team Milton, bestående af Ella, Ibsen, Li-Mei og Milton selv, får deres gang på Solhjemmet. En tidligere læge på Solhjemmet findes brændt ihjel, og en tidligere ansat findes også dræbt. Desuden forsvinder nogle af plejerne på Solhjemmet. Team Milton opdager en masse uregelmæssigheder på Solhjemmet, hvor den ledende sygeplejerske, Marion, regerer med hård hånd. Spørgsmålet er, om Team Milton finder den eller de skyldige og opdager alle de skjulte dagsordner på Solhjemmet.

Uddrag af bogen   
"Se, mor, det er blevet mørkt," udbrød Nina datter. Ninas datter tog sin mor i hånden. 
"Mor, vis mig Marion og Ovartacis  genfærd," bad hun. Ninas datter tog hårdere fat i sin mors hånd, for ellers turde hun ikke. Det var fast tradition, at de skulle finde Marion og Overtacis genfærd. De gik væk fra museet og placerede sig, så de havde overblik over flest mulige kældervinduer. 
"OK, så lukker vi øjnene." De lukkede øjnene og stod sådan i nogen tid.   
"Kan du se dem?" sagde Nina.   
"Ikke endnu," sagde datteren.
"Kan du ikke se Ovartaci stå der i sin hvide kjortel?" spurgte Nina igen.
"Jo, nu kan jeg se ham," udbrød hun og gøs i hele kroppen. Hun trykkede sin mor hårdt i hånden.   
"Han holder hånden op mod himlen og sender sine fugle afsted," fortalte Nina.    "Hold da fast, hvor er der mange," udbrød Ninas datter.       

Om forfatteren
Steen B.J. (f. 1965) er forfatter til over tyve værker inden for genrerne krimi og historisk roman. Hans mest kendte er Danmarks vel nok længste krimiserie: En udfordring for Team Milton. Inden for den historiske roman har han bl.a. udgivet serien Klosterrelationer.
203,08  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal98
Udgivelsesdato20 aug. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772376417