Den nye lykkelige slutning

Heather Meadows har fået en ny chance for at finde lykken. Da hendes første mand døde, troede hun aldrig, at hun ville elske igen, men et tilfældigt møde med en charmerende forfatter ændrede hendes livsbane – og det på mere end én måde. Takket være kærligheden og støtten fra den sexede nye partner blev moren til tre mor til fem og påbegyndte en lovende karriere som forfatter. Men på trods af hendes nyvundne glæde begynder hendes hektiske liv at tære på hende. Den nye lykkelige slutning er en fortælling om venskab, ofre, nye begyndelser og det at få det til hele til at fungere.

Uddrag af bogen
Måske er det min alder. Hun var fyldt fyrre uden det store ståhej, da tvillingerne var på vej, og hun var ved at udgive sin første bog. Men i år var hun fyldt enogfyrre. Enogfyrre føltes hårdere, og på Heather virkede det som meget gammel. Jenny, hendes bedste veninde, sagde til hende, at hun skulle slappe lidt af. Det var også nemt nok at sige, når man var otteogtredive. Jenny tænkte, at det nok var de fem børn, der fik hende til at føle sig gammel, men det handlede ikke bare om børnene. Det var alle rynkerne om hendes øjne, der var dukket op, og spindelvævsårene, som bredte sig over hendes knæ. Og det var hængebrysterne og det, at hun skulle holde bogen ud i strakt arm for at kunne læse. Det var den måde, tyngdekraften begynde at vise sig på.

Om forfatteren 
Julie Farley skriver moderne kærlighedshistorier. På dansk er tidligere udkommet Faldet pladask for kærlighed og En dag i morgen.
186,83  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal272
Udgivelsesdato14 sep. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775751815