For evigt

Ingen har hørt fra Cajsas mormor, Baby, i over to år, da hun en aften dukker op i Cajsas københavnerlejlighed. Tidligt næste morgen sidder tre generationer samlet i kollektivets køkken. For Babys datter, Anna, er de to års fravær utilgiveligt og lægger sig oven i barndommens svigt. 

Cajsa, derimod, er fascineret af sin karismatiske mormor, der har levet et rastløst og afsøgende bohemeliv, hvor hun har lavet gadeteater i Paris, arbejdet som langturschauffør, eller som nu: boet i en autocamper på Møn uden at give lyd fra sig. Baby ved godt, at hendes valg gennem livet har haft konsekvenser, og alt imens hun flytter ind i kollektivet og hvirvles ind i barnebarnet Cajsas klimaaktivisme, forsøger hun at nærme sig datteren Anna, inden det er for sent.

Om forfatteren: 
Kristina Stoltz (f. 1975, Frederiksberg) har udgivet både digte, noveller, børnebøger og romaner og har modtaget flere priser og legater for sit forfatterskab, blandt andet det treårige arbejdslegat fra Statens Kunstfond. Karakteristisk for forfatterskabet er, at hun med hver udgivelse går nye litterære veje. Men er det fortællingen om to drenges flugt fra Afghanistan til Sverige (Æsel, 2011), en skildring af den franske surrealistiske kunstnerskikkelse Claude Cahun (Cahun, 2019) eller en roman om et stormfuldt kærlighedsforhold med afsæt i USA (Paradis først, 2020), så er det en sanselig og begavet prosa med dyb psykologisk indsigt, en stærk formbevidsthed og uforlignelig kunstnerisk kvalitet.
243,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal350
Udgivelsesdato21 sep. 2022
Udgivet afGutkind
Sprogdan
ISBN trykt bog9788743403494