Havets kirkegård

Efteråret 1940. Hurtigruteskibet D/S Prinsesse Ragnhild forliser ud for den nordnorske kyst. Vera Lind og hendes nyfødte søn Olav overlever, men ægtemanden, skibsreder Thor Falck, og hundredvis af andre omkommer.

75 år senere begår Vera selvmord, og sporene peger tilbage på forliset. Veras forfatterskab stoppede brat, da hun i sin tid forsøgte at fortælle sandheden om den skæbnesvangre dag, men blev tvunget til tavshed. Efter farmorens død sætter barnebarnet Sasha sig for at dykke ned i historien, der gemmer på en rystende familiehemmelighed.

”Havets kirkegård” er storslået spænding om et norsk familiedynasti og den magtkamp, som opstår i dødens kølvand. En romantisk og dramatisk rejse op langs Norges kyst, og en fortælling om en sandhed med konsekvenser så store, at de kan føre til en families undergang.

Om forfatteren:

Aslak Nore (f. 1978) er norsk journalist og forfatter. Han har skrevet flere non-fiction-bøger og spændingsromaner, og ”Havets kirkegård” er hans fjerde roman. For den forrige, ”Ulvefellen” (da. ”Ulvefælden”), vandt han den norske krimipris, Rivertonprisen. Nore har tidligere været journalist i Mellemøsten og Afghanistan og har desuden været elitesoldat i NATO’s styrker i Bosnien. Han bor i dag i Frankrig med sin familie.
243,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal480
Udgivelsesdato07 sep. 2022
Udgivet afGutkind
Sprogdan
ISBN trykt bog9788743403036