Om forfatteren

Jenny Colgan (born 14 September 1972 in Prestwick, Ayrshire, Scotland) is a writer of romantic comedy fiction and science-fiction. She has written for the Doctor Who line of stories. She writes under her own name and using the pseudonyms Jane Beaton and J. T. Colgan.

She won the Romantic Novel of the Year award in 2013 for Welcome to Rosie Hopkin's Sweetshop of Dreams and the Romantic Novelists' Association award for Comedy Novel of the Year in 2018 for The Summer Seaside Kitchen.

Alt der glimter

„Der er øjeblikke i ens liv, hvor man spekulerer på, om man mon er en punchline i en stor, kosmisk joke …“ Sophie har det hele. Hun kender alle, der er værd at kende, bliver inviteret til de rigtige fester og har et klædeskab, der er Vogue værdigt. Men en skæbnesvanger aften bliver hendes verden vendt på hovedet, og hun står pludselig uden en klink på lommen. Nu må hverdagen som it-girl skiftes ud med et underbetalt job som fotografassistent og det enorme hus med en lille lejlighed og fire roomies: Alec, Cal, James og Wolverine. Sophie ønsker desperat at få sit gamle liv tilbage. Eller gør hun? For det er let at blive i tvivl, når hendes nye venner har hjerter af guld. Ikke mindst fordi den charmerende Cal og den søde Alec begge står klar med en hjælpende hånd, når Sophie har brug for det. Der er amoriner i luften … Men tør hun give sit hjerte væk, og hvem vil være bedst til at passe på det? Alt der glimter er endnu en sjov og romantisk fortælling af bestsellerforfatteren bag Det lille bageri- og Rosie Hopkins-serierne.
175,34  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal324
Udgivelsesdato18 aug. 2022
Udgivet afFlamingo
Sprogdan
ISBN trykt bog9788702323085