Falske perler og brændte hjerter

En varm og charmerende feel good-fortælling om, at man aldrig må give op, uanset hvor hård tilværelsen end måtte være. 

Marika forsøger ihærdigt at skabe lidt julestemning i det sommerhus, hun har lejet. Den nyindkøbte adventsstage spreder et stemningsfuldt skær, men brunkagerne brænder på i ovnen, og hovedet er fuldt af tanker. Var det nu også rigtigt gjort at rejse væk fra datteren og at lade kærligheden bag sig? Og hvordan trives hun egentlig med det nye liv dybt inde i de smålandske skove? En dag bliver hun inviteret til middag, hvilket uventet leder hende tilbage i tiden til 1800-tallet og til en pige, som kæmper for at redde sin familie fra fattiggården. 

Falske perler og brændte hjerter er tredje selvstændige bind i den populære Huskvarna-serie, hvis bøger udspiller sig i 1800-tallet og i nutiden, og alle skildrer uventede skæbnemøder og varme bekendtskaber mellem mennesker. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. 

Ewa Klingberg er Sveriges feel good-dronning. Hun er oprindelig uddannet lærer, men arbejder nu som forfatter på fuld tid. Falske perler og brændte hjerter er det tredje selvstændige bind i den charmerende Huskvarna-serie.
205,84  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal376
Udgivelsesdato09 nov. 2022
Udgivet afGads Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788712066811