En drøm om skønhed

New York, 1928. Unge Esty får lov til at hjælpe med at blande salver i sin onkels værksted i baghaven.

Hun eksperimenterer med dufte og olier og skaber sin egen creme, som hun sælger på et klapbord på stranden i Long Island. Det bliver hendes første succes. Fra da af kalder Esty sig Estée, flytter fra Queens til Manhattan og får endelig fat i en af ​​de eftertragtede stande i det fornemme stormagasin Saks. Med originale ideer og en uendeligt stor arbejdsindsats tager pigen fra Queens New York med storm. Men succes kommer med en høj pris. Det kan koste hende hendes livs kærlighed...

Estée Lauder var et marketinggeni og forud for sin tid. Som den første distribuerede hun for eksempel gratis prøver af sine produkter i skønhedssaloner, hotellobbyer og i metroen. Time Magazine udnævnte Estée Lauder til et af ​​de 20 største forretningsgenier i det 20. århundrede. Firmaet er den dag i dag familieejet, med den tredje Lauder-generation ved roret.

”Historiens enestående kvinder” er en helt ny serie fra Gutkind, som i romanform fortællerom en række bemærkelsesværdige kvinder, der - udover at være enestående på hver deres område – har skabt historie, der inspirerer den dag i dag.

Om forfatteren:

Laura Baldini alias Beate Maly har udgivet en lang række historiske romaner og krimier, der har taget læserne med storm. Hun er gift og bor i Wien med sin mand og tre børn.
203,08  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal400
Udgivelsesdato30 nov. 2022
Udgivet afGutkind
Sprogdan
ISBN trykt bog9788743403135