Bogen der virkelig ikke ville læses

Her kommer en bog, der gør endnu flere krumspring end nogen anden bog for ikke at blive læst. Den bider og snyder, den tvinger læseren til at hviske og råbe og opføre sig åndssvagt, til selv at digte og endda sige pæne ting til folk. Det bliver hårdt, men det vil være det hele værd!
Efterfølgeren til David Sundins kæmpesucces, "Bogen der ikke ville læses", er selvfølgelig en bog, der VIRKELIG ikke vil læses. En imponerende blanding af fjolleri og genialitet, der er en hyldest til ordet, bogen og fælleslæsningen.

Om forfatteren:

David Sundin (f. 1976, Väderstad) er en svensk standupper, forfatter, skuespiller og TV-vært. Han debuterede i 2020 med "Bogen der ikke ville læses", en børnebog der gør alt, hvad den kan for at få læseren til at lægge bogen fra sig, men som alligevel blev årets bedst sælgende børnebog i Sverige i 2020 med et salg på mere end 80.000 eksemplarer i løbet af få måneder. Den er nu solgt til 24 lande, mens lydbogsdelen af Sundins gakkede og geniale univers, Lydbogen der ikke ville slutte, blev nomineret til årets lydbog til børn ved Storytel Awards i Sverige.
121,83  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal40
Udgivelsesdato08 jun. 2022
Udgivet afGutkind
Sprogdan
ISBN trykt bog9788743401810