Det romerske broderskab

En Tisvilde-krimi

Mens journalisten Rasmus Rodenstein er i Rom, bliver en dansker fundet myrdet i en af byens parker. Mordet trækker både tråde tilbage til Rodensteins maoistiske fortid, til terrormordet på en italiensk undersøgelsesdommer og ikke mindst til et sommerpensionat i hans hjemby Tisvilde, hvor han også støder ind i et gammelt, uopklaret mord begået i Tibirke Lunde.

Samtidig leder fundet i en romersk baggård af en gammel lommebog med nogle mystiske notater Rasmus Rodenstein og hans veninde, kriminalteknikeren Tina Rasmussen, på sporet af et forladt forfatteranneks og en forfalden jagthytte i det fredede naturområde Tibirke Bakker. Men hvilken forbindelse har de til mordet i Rom, Rasmus Rodensteins fortid og til sommerpensionatet i Tisvildeleje?

“Spænding på højt plan"
Per Kofod, tidligere litterær direktør og indehaver af Per Kofods Forlag: “Jeg har læst “Det romerske broderskab” i manuskript og har været virkelig begejstret - dels med hensyn til selve plottet, den kriminalistiske gåde, der udspiller sig i Rom og Tisvilde og Købenavn med levende og smukke beskrivelser af både steder og mennesker, og det psykologiske spil, der udfolder sig imellem menneskene, der er involveret i den højspændte atmosfære imellem internationale forbrydere og det danske opklaringshold - spænding på højt plan...”
242,94  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal408
Udgivelsesdato15 apr. 2022
Udgivet afLife Publishing
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797361207