Orbital 4

Implosion

Borgerkrigen er forbi, men Konføderationen står med det samme over for en ny trussel. Denne gang fra neuronomerne, gigantiske levende rumfartøjer, der af ukendt årsag er vendt tilbage efter mange hundrede års fravær.   

De vældige organismer fungerer som masseødelæggelsesvåben ved at sprænge sig selv i luften over Konføderationens byer, og i hundredvis har de nu placeret sig over strategiske mål på planeter i flere verdener, hvor de udgør en dødbringende trussel.   

Efter massakren i Stockholm er Caleb og Mezoke på flugt og på vej til den lovløse planet Tetsuam, legestue for galaksens kriminelle og det perfekte sted at veksle smuglergods til oplysninger.  

”Implosion” er fjerde og sidste bind i serien.   

Rumstationen Orbital er på samme tid den konføderale magts centrum og en åbning mod andre rumtider. Den enorme stjerneplatform er også base for agenterne fra organisationen IDB, Det Interplanetariske Diplomatbureau, som forsøger at opretholde freden mellem verdenerne. En kontroversiel og historisk alliance opstår, da mennesket Caleb og sandjarren Mezoke optages i organisationen. De øvrige medlemmer opfatter i almindelighed menneskeracen som krigsliderlig og underudviklet, og indtil for nylig var jordboere og sandjarrer i krig med hinanden.   

ORBITAL er de seneste års største europæiske science fiction-succes inden for tegneserier og betragtes af mange som en moderne arvtager i space opera-genren efter Linda og Valentin.  

Pressen skrev om bind 1:  

“Emmer af den form for sci-fi-fantasy, der ikke kan undgå at fascinere og inspirere … Alle gamle Linda & Valentin-fans vil fryde sig.” 
- ***** Jyllands-Posten  

“Plot og tegninger spiller fint sammen … Efter et par sider var jeg totalt opslugt … Cobolt skal på ny have thumbs up for et fedt helstøbt album.” 
- ***** Serieland.dk  

“Spændende og fantasifuld på den dystopiske måde … Niveauet er højt.” 
- **** Politiken  

“Masser af idérigdom … Et virkelig flot tegnet album.” 
- **** Nummer9.dk  

“Lad det være sagt med det samme: Jeg er vild med ‘Orbital 1: Nærkontakt’! Jeg er vild med historien, jeg er vild med illustrationerne, og jeg er vild med, at der er yderligere seks bind at se frem til.” 
- Litteratursiden.dk  

“Kræs for alle de, der kan lide god science fiction.” 
- Kulturkapellet.dk 
280,31  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal112
Udgivelsesdato30 jun. 2022
Udgivet afCobolt
Sprogdan
ISBN trykt bog9788770859493