Oplev livet

En drøm, et mål, en plan - det første skridt

”OPLEV LIVET” er en selvrealiseringsbog med en dybde og et perspektiv, der ikke er set før. Bogens forfatter, Nicolai Bille Krogh, beskriver både rørende og humoristisk, hvordan et barsk wakeupcall fra en overlæge ændrede hans liv og fik ham til for alvor at handle på sine drømme. 

En frygt for at fejle blev erstattet af en frygt for ikke at prøve. I dag er Nicolai et levende bevis på, hvordan du med konkrete teoretiske værktøjer kan gøre drømme til virkelighed. 

Du vil i denne bog få fortalt en historie, der vil skabe inspiration og energi. Du får et kærligt spark bag i, når Nicolai Bille Krogh udfordrer dig til at anskue dit eget liv fra flere vinkler og stiller de spørgsmål, der sætter dit liv og dine drømme på spil. Du vil få en værktøjskasse til at opleve livet – gøre dine drømme til virkelighed – og der vil gå nogle dage, før du igen kan falde i søvn foran fjernsynet. 

En drøm, der skrives ned og forsynes med en dato, bliver til et mål. Et mål, brudt ned i konkrete skridt, fører til en plan. En plan, der følges af handling, får dine drømme til at gå i opfyldelse. 

Om forfatteren 
Nicolai Bille Krogh (f. 1974) er cand.merc., iværksætter og foredragsholder. Siden han med sin diagnose fik en alvorlig deadline og ændrede sin tilgang til livet er han blevet gift med den eneste ene, har fået tre børn, har stiftet sin egen virksomhed Go Dream og solgt den for +100 millioner kroner, har boet i NYC, fløjet luftballon over Alperne, kørt Ferrari, dykket med hajer, været risbonde, er gået amok i en pølsevogn og meget, meget mere.
243,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal221
Udgivelsesdato06 maj 2022
Udgivet afMuusmann Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794086479