Lyt til uddrag
Lyt

Tvillingen

Tvillingen Idun er rystet efter skolekammeraten Arvo Pekkas selvmord i den klorlugtende svømmehal. Ikke fordi hun kendte ham. Ikke fordi hun kunne lide ham. Men fordi han havde lænket hende til sig med håndjern, inden han skød sig - inden han blæste hjernen ud i ét rungende splitsekund.

Idun finder en usb-nøgle med billeder i svømmehallen, men da hun forsøger at aflevere den til Arvo Pekkas lærer, Aron Storm, forsvinder hendes søster Ylva pludselig fra Jordens overflade. Ingen ved, hvor hun er blevet af, hverken hendes forældre, Aron Storm eller Arvo Pekkas tante, hvis tvillingesøster blev myrdet så grusomt af sin berusede mand så mange år tidligere.

Og NRK-journalisten Mette Minde med det skrantende ægteskab rapporterer om ulykkerne i den lille by, hvor ingen vil sige noget, og alle er forvirrede. Og da Aron Storm finder et parteret lig i sin hytte oppe i fjeldet og forsøger at skjule alle spor efter det, får politiet meget travlt.

I sin søgen efter den forsvundne Ylva tager Mette Minde til Finland for at tale med Arvo Pekkas tante, som er taget tilbage til sin fødeby, hvor hun tilbragte sin ulykkelige barndom med sin ondskabsfulde tvillingesøster. Men Mette Minde piller for meget i overfladen, og hun er pludselig i stor fare og må løbe for livet.

OM TVILLINGEN
"Her er et sikkert velkomment bidrag til alle dem, der bare ikke kan få nok af skandinaviske krimier. Målgruppens mere ømfindtlige segment skal dog lige advares om, at der er en del både makabre og blodige elementer i denne beretning…. Enkelt fortalt ... men spændingen holder. Beth Høst - lektørudtalelsen

"Tvillingen er en velskrevet og spændende krimi, velsignet fri for genreklicheer." ***** Aftenposten
103,12  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato09 okt. 2012
Sprogdan
ISBN lydbog9788764506914