Læs uddrag
Læs

Falske forhold og ægte kærlighed/Forbudt lidenskab/En farlig arv

Falske forhold og ægte kærlighed

Både marketingdirektør Trinity Forrester og baseballholdejer Logan McLaughlin har brug for et skub med positiv medieomtale. De melder sig til et realityshow for at få positiv presseomtale, men da de ikke vinder, må de derfor ty til andre midler. De opdigter et falsk forhold, der lynhurtigt går viralt. Vil det lykkes dem at adskille fantasi og virkelighed?



Forbudt lidenskab

Da Laney O’Shea opdager, at hun er gravid, er hun både lykkelig, hun har elsket faren, siden hun var teenager, og også bekymret, fordi hendes brødre betragter ham som deres bror og sikkert ikke vil tage vel imod hendes julenyhed. Ryker Braden, er lamslået, for han føler at han har forrådt den familie, som tog ham til sig, da han var en ulykkelig og ensom lille dreng.



En farlig arv

Niki Gerard har arvet sin mors celebre hemmeligheder i form af en sprængfarlig dagbog. Der er kun ét problem, Niki aner ikke, hvor dagbogen er. Hun gemmer sig hos sine brødre i Colorado og alt er idyl, især da en sexet nabo flytter ind. Men Sawyer Smith er ikke den, han giver sig ud for at være.

En romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
127,44  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 jan. 2018
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150789805