Lyt til uddrag
Lyt

Drømmefangerne

Alex Nash er fanget i et traumatisk efterspil på sit romantiske eventyr med kunstlærerinden Linn Graham. En skudepisode satte en stopper for både romantikken og opklaringen af den historiske omstændighed, at Alex Nash har et overordentligt tæt tilhørsforhold til den russiske Tsar-trone.

Linn Graham ligger i koma, Alex Nash henslæber rekonvalescensen i nattetjeneste, men et mord på en ung mormon-pige, en eksotisk schweizisk advokats ankomst til den lille badeby og en rejse til Rocky Mountains med ekskonen sætter livet i både omdrejninger og på spil for Alex Nash.

Og han må nu i stedet se sig fanget i et sekterisk spil orkestreret af indianersammenslutningen Drømmerfangerne.

Fanget i sine drifters vold i en grad, så det også går ud over det familieliv med sine døtre, han i forvejen blot overkommer med det yderste af neglene. Fanget i et spil, som tager sit udgangspunkt i Vatikanet. Nicole W. Fox, f. 1963, er opvokset nær Bristol i Storbritannien. Hun bor i dag i Hejls syd for Kolding. Hun er uddannet engelsk korrespondent ved Røde Kors og har efterfølgende arbejdet mange år indenfor modebranchen. Fabergés Hemmelighed er hendes debutroman - delvist inspireret af barndommen i en britisk RAF-familie og et læn-gere ophold i San Rafael i USA og sammenflettet i parallel-fortælling gennem verdens-historiens store epoker. Romanen er første del af en spændingsserie med politi-manden Alex Nash som gennemgåede figur.
82,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato07 maj 2018
Sprogdan
ISBN lydbog9788726011517