Lyt til uddrag
Lyt

Vi ses i Pusher Street

Gorm Henrik Rasmussens "Vi ses i Pusher Street" fra 2006 handler om den midaldrende politiske rådgiver Jesper Storm, der midt i en skilsmisse bliver opsøgt af en ung kvinde som hævder, at han er hendes far. Der er dog også en anden kandidat, nemlig Jespers ungdomsven Eigil Zinck fra deres fælles fortid i kollektivet Cassiopeia på Christiania. Opsat på at løse gåden - og afskrive sig faderskabet - går Jesper på jagt efter Eigil på fristaden, hvor han efter sigende stadig bor. For Jesper bliver det en rejse i både fortid og nutid, hvor gamle minder vælder frem, og nye følelser dukker op for hvert skridt han tager ind i Christianias myldrende univers.



"Man er godt underholdt med Gorm Henrik Rasmussens kriseroman om en mand, der har byttet sin ungdoms anarkisme ud med italienske habitter."

-Lasse Horne Kjældgaard, Politiken



"Fin lille roman om den gode gamle fristad. Billedet er på ærlig vis nuanceret - noget man godt kan savne i argumentationen hos forkæmperne i kampen for Christianias udslettelse."

- Anton Geist, Information

Gorm Henrik Rasmussen (f. 1955) er en dansk forfatter, der står bag en lang række bøger i forskellige genrer. Han har både udgivet digtsamlinger, romaner, noveller og børnebøger samt en biografi om sangskriveren og guitaristen Nick Drake. Gorm Henrik Rasmussens stil er både rå og poetisk, og humoren spiller en særlig rolle i hans romaner og fortællinger.
82,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato20 dec. 2018
Sprogdan
ISBN lydbog9788726069105