Lyt til uddrag
Lyt

Uden personligt ansvar

Ester Nilsson er tilbage. Og hun har ikke lært noget som helst.

Fem år efter at hun har afsluttet sit forhold til Hugo Rask, møder Ester skuespilleren Olof Sten. Hun forelsker sig hovedkulds i ham. Olof lægger ikke skjul på, at han er gift. De indleder et forhold, men ifølge Olof er det ikke et forhold. For han er jo gift og har ingen planer om at forlade sin hustru.

Gennem tre et halvt år lever Ester i utålmodig venten og tiltagende desperation, mens hendes forhåbninger skiftevis brænder stærkt og slukkes brat. Spillet om kærligheden er et magtspil: Den, der vil mindst, har mest magt.

Uden personligt ansvar, som er en selvstændig fortsættelse af En roman om kærlighed, er historien om, hvordan kærligheden ser ud, når man er tre.

Det skrev pressen om En roman om kærlighed:

"Love hurts. Lena Anderssons forfriskende intellektuelle kærlighedsroman vandt den svenske Augustpris i 2013. Det forstår man godt ..." – Weekendavisen

"Læs den. Du vil genkende dig selv og alle, du kender." – Kulturnyt

"Lena Andersson har skrevet en lysende, knivskarp roman om kærlighed. Hun er ubarmhjertig i sit klarsyn og viser, hvordan vi lyver for os selv i vor stræben efter at blive elsket." – Aftonbladet Lena Andersson (f. 1970) er forfatter, kritiker og klummeskribent på Dagens Nyheter. Hun har tidligere skrevet fire romaner og en artikelsamling. På dansk er udkommet ‘En roman om kærlighed’ (2014).
58,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato06 aug. 2015
Sprogdan
ISBN lydbog9788711477601