Lyt til uddrag
Lyt

En blandt andre

En blandt andre undersøger med eftertænksomhed og charme den mangefacetterede kærlighed. Romanens hovedperson vil skrive sin kærlighedsbiografi om sine forskellige og hver for sig betydningsfulde relationer.

En aften sidder hovedpersonen Monique Schwitter hjemme og arbejder. Ungerne er puttet, og manden sidder og tjekker mails i et andet værelse. Ved en pludselig indskydelse googler hun sin første kæreste. Hun bliver chokeret. Dels over at erfare, at han har begået selvmord, dels over pludselig at erkende, at hun næsten ikke har tænkt på ham i mange år.
Hun begynder at stille sig selv en række spørgsmål: Hvad er kærlighed egentlig? Hvordan kan den sådan komme og gå – hvor går den hen, når den går ud? Og hvordan står det egentlig til med den kærlighed, der sidder og arbejder eller ser fjernsyn inde ved siden af? Disse spørgsmål bliver omdrejningspunktet i et romanprojekt. Hun vil skrive sin egen kærlighedsbiografi gennem skildringen af forholdet til tolv mænd, hun har kendt. Det bliver en virtuos fortælling om venskab, ømhed, smerte, begær og sex. Og jo mere hun bevæger sig ind i fortællingen om sin egen fortid, desto stærkere bliver kravet om at forholde sig til kærligheden nu og her. Et krav om handling.

93,75  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato31 maj 2017
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN lydbog9788763854597