Ingen penge til Vendela

Lydbog
 
82,80  DKK
Krimiforfatteren Almi Graan sidder i dommerkomitéen for konkurrencen om Sveriges bedste krimi. Da vindernavnet skal læses højt på direkte tv, står der imidlertid kun ét navn: Vendela.

Nu spreder forvirringen sig. Hvem er denne Vendela, og hvorfor vil hun ikke stå frem og modtage sin velfortjente præmie og anerkendelse? Almi Graan tager forundret hjem til Skoga, hvor hun får et fingerpeg, der sender hende i den rigtige retning. Men da er det for sent. Kriminalkommissær Christer Wijk har opsnuset en forbrydelse i det anonyme manuskript og er allerede på sagen...

"Maria Lang vil på ny blive modtager med glæde hos sine mange læsere i Danmark." – Politiken
"Endnu engang er den svenske krimidronning helt på toppen." – Fyens Stiftstidende
"Det er en glimrende spændingsbog." – Jyske Tidende Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato17 nov. 2017
Sprogdan
ISBN lydbog9788711946022
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu